Over ons

Over ons

DRG VvE Beheer is voornamelijk actief in de regio Haaglanden en voert voor 120 VvE’s het beheer. De portefeuille is breed. Gebouwen van begin 1930 tot recent opgeleverde bouwprojecten. Van kleinschalige complexen tot wel zestig appartementen. Ook bestaat de portefeuille uit een goede mix van appartementen, winkels, bedrijfshallen en opslagruimtes.

DRG VvE Beheer is volledig onafhankelijk, dus geen afspraken of contracten met leveranciers en financiële instellingen. Zodoende zijn wij in staat om met u de beste partners voor uw VvE te selecteren.

Onder Diensten vindt u de serviceomschrijving van alle diensten, die DRG VvE Beheer B.V. aan haar klanten aanbiedt.

Onder Tarieven vindt u de bijbehorende vaste prijzen, die elk nieuw kalenderjaar worden geïndexeerd. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht, die niet van tevoren met u zijn overeengekomen.

Het ALL-IN pakket, bestaande uit Administratief-, Financieel -en Technisch beheer, is de uitgesproken favoriet van onze klanten. Meer dan 98% heeft dit pakket. Het is een meer dan compleet pakket, waardoor onze klanten zelden een additionele rekening krijgen. 

Echter, het is ook mogelijk een pakket op maat samen te stellen voor uw VvE. Als u hierin geïnteresseerd bent, maakt u dan uw wensen bij ons kenbaar, zodat wij u een voorstel kunnen doen. U bent altijd welkom voor een mondelinge toelichting.

ALL-IN PAKKET

Administratief Beheer, Financieel & Technisch

  • Ledenbestand en contributie
  • Administratie
  • Algemene Ledenvergadering
  • Kleinonderhoud
  • Grootonderhoud (tot € 10.000)
Informatie aanvragen