Op werkdagen bereikbaar tussen 9.30-13.00 op 070 - 204 20 01. Na 13:00 per mail bereikbaar info@drgvvebeheer.nl

Over ons

Over ons

DRG VvE Beheer is voornamelijk actief in de regio Haaglanden en voert het beheer voor een groot aantal VvE’s. Onze portefeuille is breed. Gebouwen van begin 1930 tot recent opgeleverde bouwprojecten. Van kleinschalige complexen tot VvE’s met meer dan 90 appartementen. Ook bestaat de portefeuille uit een goede mix van appartementen, winkels, bedrijfshallen en opslagruimtes.

DRG VvE Beheer is volledig onafhankelijk. Wij maken geen prijsafspraken met leveranciers en financiële instellingen. Hierdoor kunnen wij de beste partners voor uw VvE te selecteren.

Onder Diensten vindt u de serviceomschrijving van alle diensten die DRG VvE Beheer B.V. haar klanten biedt.

Onder Tarieven vindt u de bijbehorende vaste prijzen, die elk nieuw kalenderjaar worden geïndexeerd. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht, die niet van tevoren met u zijn overeengekomen.

Het all-in pakket, bestaande uit Administratief-, Financieel -en Technisch beheer. Meer dan 98% van onze klanten heeft dit pakket.

Tevens is het mogelijk om een pakket op maat samen te stellen voor uw VvE. Als u hierin geïnteresseerd bent, maakt u dan uw wensen bij ons kenbaar. Wij doen u dan vervolgens een voorstel.

ALL-IN PAKKET

Administratief Beheer, Financieel & Technisch

  • Ledenbestand en contributie
  • Administratie
  • Algemene ledenvergadering
  • Klein onderhoud
  • Groot onderhoud tot €5.000
Informatie aanvragen