Op werkdagen bereikbaar tussen 9.30-13.00 op 070 - 204 20 01. Na 13:00 per mail bereikbaar info@drgvvebeheer.nl

Diensten

Additionele diensten

Extra werkzaamheden

Opzetten nieuwe VvE in administratie
Bij het aannemen van een nieuwe VvE is het van belang dat alle benodigde gegevens goed in de administraties van DRG, de Kamer van Koophandel en de bank worden verwerkt zodat de VvE met de juiste informatie van start gaat. Vanwege de tijd die wij hier aan besteden en de kosten die we hier voor maken, vragen wij hier een instapfee voor. Deze kunt u in onze tarievenlijst terugvinden.

Het begeleiden van schades groter dan €5.000
Grote schades vragen vanwege hun complexiteit de nodige deskundigheid, doorzettingsvermogen en tijd. Bij een goede begeleiding bent u ervan verzekerd dat het hoogst mogelijke schadebedrag zal worden uitgekeerd. 
DRG heeft in het verleden de nodige schades succesvol begeleid. Voor deze begeleiding vraagt DRG een procentueel gestaffeld schade begeleiding fee. Hoe hoger de schade-uitkering hoe lager het percentage. 

Begeleiden grootonderhoud groter dan €5.000
Het plannen en uitvoeren van grootonderhoud vergt de nodige deskundigheid en tijd. Ga je in zee met één of meerdere aannemers? Wie houdt de regie voor u in de gaten? Hoe zorgt u als VvE dat de werkzaamheden goed worden gepland en dat het werk dan ook binnen die planning wordt uitgevoerd en tegen de afgesproken kosten. Al met al zijn dit complexe projecten, die een regiefunctie behoeven.
DRG heeft in het verleden de nodige grootonderhoud projecten succesvol begeleid. Voor deze begeleiding vraagt DRG een procentueel gestaffeld grootonderhoud begeleiding fee. Hoe hoger het bedrag, hoe lager het percentage. Zie de Grootonderhoud begeleiding fee op de DRG-tarievenlijst.

Verstrekken van opgaves bij overdracht van een appartementsrecht
Als administrateur krijgen wij van de notaris het verzoek om de nodige gegevens aan te leveren.
De kosten hiervoor worden op 50-50 basis aan de verkoper en koper door DRG doorbelast. Zie de Overdracht appartementsrecht fee op onze tarievenlijst.

VvE beëindiging
Als u als klant besluit om over te stappen naar een andere beheerder of het beheer zelf wil gaan doen, is het van belang, dat er een goede overdracht plaatsvindt. DRG zal de nodige zorg hieraan besteden zodat de overdracht soepel verloopt. Hiervoor brengen wij een beëindigingsfee in rekening. Voor de kosten verwijzen wij naar onze tarievenlijst.

MAATWERK

Additionele diensten

  • Opzetten nieuwe VvE administratie
  • Begeleiden schades groter dan €5.000
  • Begeleiden groot onderhoud groter dan €5.000
  • Verstrekken opgave overdracht appartementsrecht
Informatie aanvragen