Diensten

Additionele diensten

Extra werkzaamheden

Opzetten nieuwe VvE in administratie
Bij het ontvangen van een nieuwe VvE, is het van groot belang dat alle benodigde gegevens goed in de administraties van DRG, de Kamer van Koophandel en VvE huisbank worden verwerkt, zodat de VvE met de juiste informatie van start gaat.
Aangezien wij hier de nodige tijd in steken en kosten voor maken, vragen wij hier een bescheiden Instap fee voor, welke u in de DRG-tarievenlijst kan terugvinden.

Begeleiden Schades groter dan € 10.000
Grote schades vragen vanwege hun complexheid de nodige deskundigheid, doorzettingsvermogen en tijd. Bij een goede begeleiding bent u ervan verzekerd, dat het hoogst mogelijke schadebedrag zal worden uitgekeerd. Dit kan een behoorlijke slok op een borrel schelen!
DRG heeft in het verleden de nodige schades succesvol begeleid. Voor deze begeleiding vraagt DRG een procentueel gestaffeld schade begeleiding fee. Hoe hoger de schade-uitkering hoe lager het percentage. Zie de Schadebegeleiding fee op de DRG-tarievenlijst.

Begeleiden Grootonderhoud groter dan € 10.000
Het plannen en uitvoeren van grootonderhoud vergt de nodige deskundigheid en tijd. Ga je in zee met één of meerdere aannemers? Wie houdt de regie voor u in de gaten? Hoe zorgt u als VvE dat de werkzaamheden goed worden gepland en dat het werk dan ook binnen die planning wordt uitgevoerd en wel tegen de afgesproken kosten. Al met al zijn dit complexe projecten, die een regiefunctie behoeven.
DRG heeft in het verleden de nodige grootonderhoud projecten succesvol begeleid. Voor deze begeleiding vraagt DRG een procentueel gestaffeld grootonderhoud begeleiding fee. Hoe hoger het bedrag, hoe lager het percentage. Zie de Grootonderhoud begeleiding fee op de DRG-tarievenlijst.

Verstrekken van opgaves bij overdracht van een appartementsrecht
Als administrateur krijgen wij van de notaris het verzoek om de nodige gegevens aan te leveren.
De kosten hiervoor worden op 50-50 basis aan de verkoper en koper door DRG doorbelast. Zie de Overdracht appartementsrecht fee op de DRG-tarievenlijst.

VvE beëindiging
Als u als klant besluit om over te stappen naar een andere beheerder of het beheer zelf wil gaan doen, is het van belang, dat er een goede overdracht plaatsvindt. DRG zal de nodige zorg hieraan besteden, zodat de overdracht goed en voorspoedig verloopt. Hiervoor brengen we wel de VvE beëindiging fee in rekening. Zie voor ons tarief de DRG-tarievenlijst!

MAATWERK

Additionele diensten

  • Opzetten nieuwe VvE administratie
  • Begeleiden Schades groter dan € 10.000
  • Begeleiden Grootonderhoud groter dan € 10.000
  • Verstrekken opgave overdracht appartementsrecht
Informatie aanvragen